Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2019

SYKSYN

RUSKAA-
***
Loistavia värejä maalaa ruska, oi mikä tuska on nousee pintaan-lisähintaan voi ostaa muuta mukavaa, kuten piinaa ja painajaista. Masokistit hurraa tarjontaa.
***
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä :
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen!Tosin päästökauppaa voi harjottaa kun panee pierun pussiin.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin.
***
Vuolaina virtaa vapaat joet eikä pato salpaa niiden juoksua. Ihanaa tuoksua levittää ruusu ja huumaa tuoksullaa isotkin nenät. Punatulkku etsii einettä ja ompa vielä yltäkyllin tarjolla ennen kuin syksy saa!

Ei kommentteja: