Sivut

tiistai 16. kesäkuuta 2020

KAMALAA


Kamalan kaunista tiistaita!!! Hirvijän ihanat kelit jatkuu eikä kellää oo huolta huomisesta. Tuulet nuo viestin jo toivat, mutta kuka sen tulkkaa ymmärtämättömälle. Turkki päällä kulkee tpisinajattelevat ja haistattaa pitkät kesälle!
***
Juhannus kuopii lähtökuopissa malttamattomana. Suuret Koronapilvet leijailee ilmassa ja etsii uhria jotka ovat kaatumassa epätoivoon jopa toivottomuuteen alkumetreillä. Hengityssuojaimet auttaa pysymään hengissä. Suojeltu henki - pihisee vielä-
***
Kevyvissä kesäkengissä juoksee kevytkenkäiset naiset ja ilotyttöjen raivostuttava kikatus saa ihon kananlihalle. Suru asuu puserossa eikä itkumuurilla ole itkijöitä. Koneitkijät (robot) vallaneet markinat. Kaiken yllä Tamokleen miekka...Tippuuko? Arvele ite.
***
Krokotiilin kyyneleet valuvat pohjattomaan lasiin ja sen
täytymys on suuri tapaus. Yhdessä itkemme ääneen. Emme tiedä mitä on luppeissa. Yllätys asuu sanomattomissa sanoissa.
Kenpä tietäis sen....
***
Lasten itku ja vaimojen vaikerrus on korvin kuultavissa. Ken näkee se kokee - vaikka katiskan. Mielellään naapurin katiskan, se on kotiinpäin. . Säret jääköön joutaville, kunhan arvokala sijansa saakoon- repussa! Pietari raahaa kahta kalaa - ja katso siitä riittä evästä kaikille valituille. Vain yksi on joukosta poissa.. Kuka? Luoja tietää.... Sven Tuuva,,,
***
Kalavale kielellä estää puhumisen. Joutavaa jorinaa korviin kuuleviin. Älä silmä pieni katso...koittaminen on nautinto. Älä kuitenkaan kokeile kotona. Hengenvaara! Ja avoimet ovet paljastaa kaiken. Alaston totuus on kamalaa kattua! K-18.
***
Siitä se lähtee . sano Sipelius ja lähti kalijoille. Aaria oopperasta . Kusasenko vai enkö? Ja me pojat niin laulettiin. Puheenvuorot kortilla joten sano se sävelin. Nuottikorvassa vaikkua. Älä korva pieni kuule - mitä vain! Kuuntele KESÄÄ.

Ei kommentteja: