Sivut

torstai 22. marraskuuta 2018

PÖHNÄ-12.


Niinpä sitten hainkin häntä joka pelille. Piiritin häntä tosissani. Ja kas kummaa, ylpeä nainen alkoi pehmetä. Näin että hän nautti seurastani, hänen silmät loistivat kuin kirkkaat tähdet.Viimeisen kappaleen tullessa päätin, nyt tai ei koskaan. vedin hänet oikein liki ja kuiskutin, jos lähdetään yhdessä, autossa on sopivasti etupenkki tyhjänä.
Kauan hän empi ja sanoi vaikka mitä verukkeita, mutta Jaska osasi silloin.Ja niinhän siinä kävi että lavalta lähdettiin kahdestaan. Hän sanoi , että suoraan suunta kotia kohti.Sehän ei minulle sopinut. Minä sanoin, että lähdetään katsoon Puturanrantaan, tiedättehän paikan? auringon nousua. Mainostin sen ihanuutta. Muuhan minulla oli mielessä, mutta enhän sitä paljastanut.Siinä mielentilassa hän myöntyikin ihmeen helposti.
Siellä järvenrannan pysähdyspaikalla, ei ollutkaan sinä yönä ketään muita, ilma oli kuin morsian.Olin päättänyt , että kiireellä en asiaa nyt pilaa. Ja saatta uskoa pojat! pitihän siinä työtä tehdä , ennenkuin Outi kuumeni, siinä meni monta tuntia, mutta auta armias kun sitten leimahti, ei minun tarvinnut edes pyytää. Siihen se levitettiin eteeni kuin kypsä hedemä.Mutta uskokaa pojat , kyllä se rikkaalla ja ylpeälläki naisella pillu on aivan samanlainen kuin muillakin. Ja samanlailla se hommasta nauttii, kun muutkin. Että työvoitto se oli, mutta kannatti se. Outi kyllä itkikin ja katui kovasti kiihkon mentyä ohi, mutta mitäpä se sitte enään haittaa.. Että semmoista.?"Jaska lopettaa tarinansa.
Reiska ja Paavo olivat kumpikin kuunnelleet alanmiehen kertomusta. Olivathan he molemmat olleet aivan nollia naisten seurassa.
"Kerrohan muitakin seikkailuja,niitä sulla varmasti on?" Reiska sanoo.
" Sen saatta pojat uskoa, on tullut kynnettyä monenlaista vakoa.Joskus on ollut työn takana . Mutta on sitä lähtenyt helpollakin. Minäpä selitän! Tämä oli melko kauan sitten voi olla ettei Paavo siitä tykkää, mutta kerron sittenkin?"
" Mitenkä niin , mitä ne sun nussimiset minua rassaa? Anna vain palaa!"
"No näin se meni. Sillonkin oli kesä, taisi olla juhannus. Lavalla oltiin silloinkin. Silloinen Kosken Irma tuon Paten nykyinen akka..."

Ei kommentteja: