Sivut

perjantai 24. elokuuta 2018

JÄLLEEN KERRAN...

...YÖKIRJA teki tehtävänsä ja eksytti kiusaajan kintereiltä. Pääsin heti uneen kun oekasin pitkälleni ja nukun sikijästi aamuun. Hyvä niin! Nyt pittää kahtua mitä höpinäpuoli on saanu aekaan. Aena siieltä jottae löytyy kun ravistaa.
***
Ylleesä kesän jäläkeen on elämää niillä jokka ovat huokusa säelyttäneet helteen jakuivuuven keskellä. . Hyvä niin! Kaikilla ei oo onni ollu mukana ja ny haamuna harhaelee, lopullista sijotuspaekkaa hakijen.Rauhat !!!! Olkoon sitten päätepiste tullu huumeen tae Moran avustamana - tae hirttoköyven!!!!!!!
***
Itte asiassa -itte - sanoihin hirttäytyneenä minusta alkaa näyttää, että asiapuoli on niskan päällä. Jos on niin se hyvä, vaan jos ei joo seki hyvä. Riemmua repii kummastahhii jos sattuu sille päälle. Jos taas ei satu niin ei haittaa. Taivas itkee hutilyöntejä.
***
Pussit heiluu, jos ei paikallaan. Kassit täynnä kaekenlaesta kammaa. Sitä sammaa saa halavalla. Rahamiehet ei pihistä. Paitti rahanaiset pihtaa. Eivät tarvii vihtaa. Hipijä huononee ja rypyt syvennee.
***
Ehtivät mukaan jos aeka ei niitä jätä. Nou hätä, aena tullee seoraava, kun oottaa jaksaa. Mitä se maksaa? Se on taas kokonaan eri júttska. Ehkä palaamme siihen, ehkä EI.

Ei kommentteja: