Sivut

sunnuntai 12. elokuuta 2018

OLIHAN-


SEMMONEN YÖ!
***
Taas oli ikimuistoinen yö. Pakko oli turvautua YÖKIRJAAN, että saisi eksytettyä Pirunpenikan jyrsimästä kehua. Ei oikein tienny kirota vain kiittää! Välillä kiittimet ristissä väliin nyrkissä könysin sorvin ääreen, se helepotti kukunkönysin sorvin äärreen, kun sevo sae arpeettia!
***
Päeväaika antaa tilaa . Päikkärit tievossa. Herra Parkki siirtää kohetta - paikasta toiseen. Paikat myyty rahan puutteessa, saatu tilaae vanhoja vellihousuja -ilman velliä.
***
Kesällä voi kelliä munasillaan! Suuret voimat siirtää vuoria. Savua ja tuhkaa purkautuu paineella , laava valuu kuumana ja notkeana. Hukkalämpö lämmittää tulevia kesiä. Toivossa voi elää kunnes synkkyys salpaa hengen ja mustaa maalaa - masentunut mieli. Siihen saakka riemu on rajjjjaton, vaikka silläkin rajat on!
***
Auringossa palaa ikuinen tuli ja suo meille poloisille mitä olemme ansaineet! Yöstä valoon ja kaamosta kalloon. Kelpaa vetää unta palloon Annan päivän aikoihin.
***
Päästämiseen ei yksi päivä riitä. Kahleet on vahvat. Hohtimet hukassa eikä Mora tuo tulosta. Ehkä jo tänään on irti joka sidottu oli Hallejuijjaa huudammme ja kaiku vastaa.
***
Mikä on sidottu pysyy kiinni. Siivet kantaa vapauteen jos irti pääsee. Korkealta näkee kauas, sokea panee arvaamalla.

Ei kommentteja: