Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

OMPA

TARJOLLA...
***
Jos on ottajaa. tavarraa on eholla ota ja naoti, vaen elä pullsi tukehu. Ahaneelle paskanen loppu. Menneet päivät horisontissa, tulevaisuus taattu. Maattu on jalat kippurassa. Unessa nähty, hän tulee ja muuttaa kaiken. Hallelujaa huutaa yleisö ja lujaa juoksee pyhähenki mätikössä.
***
Taivaassa tarjoukset lopussa. Lapsilla itku. Tarjoillaan vaan olematonta. Uskoo ken voi Toivo ei toivoaan menetä. Usko ei uskoaan tuhlaa ja Hiljalla on suu solmussa.
***
Pitkä matka on menneisyyteen, tuleva tarjolla. Ota siitä älä nirsoile. On se syöpä säästävälläkin. Ruoste raiskaa eikä polliisi koipiaan notkistele. Puujaloilla parempiin päiviin...
***
Huojuvat hongat humisee ja tikka naputtaa tahtia. Ajanhammas nakertaa kovaa puuta. Suuria puita mätkähtelee nurin ja kuriton sukupolvi on kadotettu voima. Paluuta ei näy! Kaiken ylle laskeutuu sakea suma. Eksyksissä harhailee kuriton sukupolvi, eikä polvi parane!
***
Tuskaisin silmin katsoo äiti lapsensa kärsimysta. Tabu on lopussa ja rahatkin. Vierotusoire valtaa koko kehon. Tuskien taival kulkee ympyrää, Päämäärä on saavuttamatta. Kuolema korjaa rikotun elämän. Äidin kyynelissä virtaa anteeksianto!
***
Jääkukat nousee kylmänkourasta. Pitkijä pellavia huutelee unohdettu kansa. Vuoret väistyy ja kukkujlat horjuum mutta yksi on joka pysyy...Tietää kun kysyy!

Ei kommentteja: