Sivut

keskiviikko 31. tammikuuta 2018

KYTTÄ-70.

Ahola vilkaisi ympärilleen, ja nappasi suuhunsa rauhoittavan. Jos jaksaisi tämänkin pirullisen homman tehdä.
Hän keskittyi kaikella tahdonvoimalla, että sai suunnattua ajatuksensa määrättyyn tehtävään, mutta takaraivossa jumputti siitä huolimatta yksi sana: - Murhaajat!
Eilen oli ollut johtoportaan kokous, johon kuuluivat tietysti pääjohtaja, siis on Rotta, joksi Ahola johtajaa mielessään kutsui, sekä useita rotanpenikoita, inhottavia älykääpiöitä jotka palvoivat herraansa kuin keisaria.
Vanhoista firman sisäpiiriin kuulunutta oli kolme jäänyt palaamatta. Se aiheutti Rotalle vuotamispelkoja, sillä jostakin näpistyksestä narahtanut pikkukonnansuu laulaa herkästi jos poliisi kyselee firman asioista.
Kokouksessa oli päätetty. että yksi änkyrä saa passituksen helvettiin, ikään kuin varoitukseksi toisille, että suut pysyy soukalla.
Uhriksi sopii se joka ensiksi tavattaisiin. Rotan lähimmät apurit, oikeastaan pelkästään kaiken likaisentyöntekijät, Simanainen ja Kasigin olivat aikoneet toimeenpanna asian.
Simanainen paksuniskainen miehenkorsto syntyisin jostain Laatokan Karjalasta. Raaka ja tunteeton psykopaatti joka ei hätkähtänyt mitään. Aivotoimintaa lienee ollut, yhtä paljon kuin aivohalvauksen kärsineellä robotilla.
Kasigin puolestaan oli Rotakoffin lapsuuskavereita tullut Suomeen silloin kun Vasilikin. Vanja Kasigin oli täysin Rotan johtatettavissa. Kysymättä hän suoritti kaikki Vasilin toiveet. Kokoa ja näköä molemmilla henkivartijoilla kyllä oli, mutta luova ajattelu ei kuulunut heidän avuihinsa.
Sitten oli muutama vartija jotka vain joissakin poikkeus tapauksissa osallistuivat sisäpiirin toimintaan. He enimmäkseen toimivat yleensä liiketilojen vartijoina ja osallistuivat joskus myös korjaamon toimintaan.
Käytettyjenautojen myyntitehtävissä myöskin oli pari miestä, Rotan, mukanaan tuomia. Heidän kanssa Ahola ei oikein tullut toimeen.
Joka aamu Ahola selasi aamunlehden, jokohan pyövelit ovat toimineet. Toistaiseksi ei vielä ollut uutisia ollut. Eikä kukaan kolmesta ollut saapunut työpaikallekaan. Ahola epäili, ettei kukaan kapinallisista palaa enää, Rotan valtaamaan bisnekseen. Jo Metkun aikana miehet olivat uhanneet marssia firmasta, mutta Metkun maksamat suuret rahat olivat saaneet mielialat kääntymään.

Ei kommentteja: