Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2019

UUSI JATKIS

LOMA. 13.
He astuivat putkista ulos ja viimeinkin, vuoden tauon jälkeen he syleilivät ja suutelivat toisiaan ilman rangaistuksenpelkoa.
Samanlaisia salattujen tunteitten purkauksia näkyi torilla kymmeniä. Robottea ei näkynyt ainoaakaan.
- Kulta, säästetään energiaa, että voimme ainakin pari kertaa... Paljonko sinun energiamittari näyttää? Heikki kysyi.
- Kahdeksankymmentä viivaa, entäpä sinulla, kulta?
- Minun pitää ottaa kohta tabu, ei näytä enää kuin kolmeakymmentä viivaa, mutta otin eilen paljon sinua aikaisemmin. Mutta nyt ehdimme käydä ensin
virtuaali-ruokailussa. Tule varataan huone!
Taasen he käyttivät muovikorttia. Kortit piti työntää, nyt molemmat yhtäaikaa, oven tunnistimeen, joka tarkisti että kysymyksessä oli aviopari ja oikeutettu käyttämään huoneen palveluita.
Ovi avautui ylelliseen ja laajaan huoneeseen. Leveä katettu vuode oli huoneessa se, joka eniten hallitsi näkymää. Ovet saniteettitiloihin olivat
eteisessä. Ja luultavasti siellä olisi saunakin.
- Kulta, mitä ensin? Sirpa kujersi ja kietoi kätensä Heikin kaulan ympäri.
- Siinäpäs pulma! Mitä sinä haluaisit? Ruokailupaikka on tuolla.
Aika suuri pöytä ja korkeaselkänojalliset tuolit odottivat ruokailijoita. Korville laitettavat kuulokkeet ja muu tarvittava pöydän yläpuolella.
Kumpaakin tekee hirmuisesti mieli. Jos ensin rakastellaan, se ainakin on todellista? Vain joko sinulla on sekin muuttunut virtuaalivehkeeksi? Hihii!
minulla ei ainakaan, ajattele siitä on vuosi! Mutta energiatabut meidän pitää ottaa, ettei taju mene kesken kaiken, Sirpa huolehti.
Heikillä mittari olikin jo niin alhaalla, että rannekemittari ilmoitti siitä pienin piip- merkein. He ottavat kumpikin omasta kasetista nappia painamalla, tabletit. Ne riittäisi kymmenen tuntia. He alkoivat riisuutua.
- Hui! enpä enää epäile että tuo on kuvittelua, tule kulta!.
He rakastelivat pitkään. Kuitenkin sen verran varovasti että kondomi säilyy ehjänä. Olisi katastrofi jos Sirpa tulisi raskaaksi. Siitä voisi seurata vaikka mitä. Ainakin lomaviikko olisi viimeinen ja autoetu javapaaliikkuminen olisi menetetty.

Ei kommentteja: