Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

UUSI JATKIS.

LOMA -15.
He ottivat kojeet pois korviltaan ja nousivat pöydästä
kylläisinä ja onnellisena sen hetkiseen olotilaan. He laskeutuivat makuulle sänkyyn. Toisiinsa kietoutuen he nauttivat toistensa läheisyydestä.
Koska virtuaaliviini on kihahtanut hiukan heidän päähän, tunnelma oli hempeä ja hellä. He hyväilivät toisiaan. Tunnelma kiihtyi ja heidän alastomat vartalonsa vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetti.
Kummankin keho huutaa jälleen toisiaan. Heikki oli unohtanut kaiken varovaisuuden. Hän otti Sirpan rajussa rakastelukohtauksessa. Ehkäisy unohtui ja kaikki muukin. Poissa oli mielestä kaikki paskamaiset kontrollit
ja säännöt. Oli vain kaksi rakastavaa ihmistä, joitten tukahdutetut tunteet leimahtavat täyteen paloon.
Voipuneena he nukahtivat kumpikin, kädet toistensa ympäri kietoutuneena..
***
Heikki heräsi kimeään piipittävään ääneen. Vieläkin viinin vaikutuksen alaisena, hän ei ensin tajunnut mistä ääni tuli.
Kohta hän huomasi, että se oli energiamittari, joka hälytti energian loppumisesta. Mittari näytti neljää viivaa. Mielessään Heikki oli hyvillään, ettei sittenkään nukkunut liian sikeästi, vaan heräsi ennen tajun ammumista.
Nopeasti hän otti kasetista annoksen. Vähitellen mittarin näyttö alkoi kelata numeroita ylöspäin. Ajatustoiminta vilkastui ja Heikki ähkäisi:
- Hitto, mitä tulikaan tehtyä? Jospa sattui se, mikä missään tapauksessa ei saa tapahtua, että Sirpa olisi tullut raskaaksi. Eihän asialle enää mitään voinut. Katumuspillereitä ei ollut vuosisataan enää käytetty.
Heikki heittäytyi vielä pitkälleen, miettien pahinta mitä asiassa voisi tapahtua. Jos poistumistarkastuksessa todettaisiin Sirpan raskaus, se tietäisi varmoja rangaistus toimenpiteitä. Mitä se olisi? Sitä Heikki ei uskaltanut ajatella. Luultavasti haihdutus.
Vähitellen Heikki vaipui rauhattomaan, painajaisia täynnä olevaan uneen.

Ei kommentteja: