Sivut

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

HEILI.


Seon kohtapian sitä helluntaeta eikä hellusta oo tietuva. Vae täöttääkö kriteerin tuo vaki? Kehenostihan tuo jaksaa mennä. Toesaalta onhan tuohon tottunu ia on tietonen valinta. . Helluthan tahtoo, mitä oon kuullu, tulla hintoehisa? Liekkö perrää?
***
No, mitäpä se on välijä kun ei semmosesta oo välijäkkää. Ihan hellutta pärijevvää. Varsinnii kun raapasi tuon ilimaston kolijaksi. 6 + näöttää. Pittääki olla kuuma heili joka vaehtolämpösen äijän pitäsi käöttökuntosena.
***
Villatikkurija saa aevan niskaasa katella, että jotenkikkaa säelysi toeminnot, vaekka vaen verkkaesesti. Toevon mukkaan ei jämähä kokonaan. Seki vaara vaanii alavariisa.
***
Voe mahoton millasta mekkalata ja siunaamista sitä kuulu kun oli muutama notkijampi päevä. Oekein sähköenen tievotusvälineistö oli valijastettu tievottammaan, että kun on muka kuuma ja huomenna kuumempi.
***
Ihimeteltiin jo tokko valakoihonen mahtaa kestää kaohijaa hellettä. Innokkaemmat lienee jo suunittellu muuttuva mannerjäätiköelle pinkkiviiniksi.
***
Eiköhän tuo tuu nyt välipää siihenki buumiin.Tae sitte raaka kylymyys jumittaa aatokset.
***
Noo. sitä Helluntaeta, ite kullekki, kun aeka on. . Se pitäs päevänki helottaa, vaen ei taija helotaa. Taetaaki tulla sajekesä. Vaekka linnut kuinka kuksiit? No otetaan vastaan mitä on tarijolla.

Ei kommentteja: