Sivut

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

KESÄMAA


Huomenta! Sehän on tätä, syksy saapuu ennen kun kesä on alkanutkaan. Hättäesimmät pannee kesäsen kevyttä ylle ja sitte saerastuu lentsuun js pottee koko mahoollisen kesän.
***
SEHÄN näötästää että Kesää turhaa voonata. . Vilvoittava pohjoisentuuli puhaltelee, saaden ihmiset tuntemaan kesän ihanuutta. Kesäisesti virtuaalipakkanen paukkuu nurkissa, mutta sisällä on ihanaa kääriytyä kesäisiin suoja-asusteisiin.
**
Aurauskalusto on hälytys valmiina ja nastarengasliikkeet ovat valmiina pistämään piikkikiekkoja kaaran alle.
Jääkarhuja käyskelee eloonsa tyytyväisenä kylänraitilla. Pakastettua tavaraa on syötävissä joka tarpeeseensa.Kylymästä täristen immeinen kattoo tihkusatteista taevasta.
***
Pakastekasvista työntää maasta esiin käärepahvit rutisteh ja pakasteseitä uiskentelee pohjanlahden hyisissä kuohuissa. Titanikit törmäelee jäävuoriin ja käjet kohomeessa kakarat tahtoo jäätelyvä.
***
Pakkanen panee raivokkaasti ja kesä saa täyvven tyyvytyksen.Ja pakkasen jäykistämät elimet on terästä.Tuleva pakkaskesä on varmisttettu.
***
Helteinen pakkaskesä on siis tulollaan. Etsikäämme kaikki mahdolliset härvelit esiin joista on mahdollista saada henkäys lämpöä,
***
Eipä tässä tähellistä koettakaa tareta. Kyllä se siitä taas tulee leuto talvi :D :D

Ei kommentteja: