Sivut

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

KUUNTELE


ÄÄNETONTÄ HUUTOA!
Huomisen ilo kätketty tämän päivän tuskaan. Hurjjat hummat piltuissaan kuopii kiihottunena, valmiina laukkaan. Eikä aikaakaan kun häntä kohoaa jjja ja jätöspurkautuu suoraan naamalle.
***
Malttamattomana odotat milloin repeää! Milloin on kasvun aika?Ilonsiemenet vartoo aikansa, kunnes on aika. Aikaa jolloin Piru on lomalla ja enkelit vahtii, ettei turma tulle! Siemennys vie hetken ja katso: Mehikasvi tuottaa toivottua satoa. Huumaava kaasupilvi etsii sopivaa sierainparia tosi tarkoituksella.
***
Äänettömät huutaa suu ammollaan olemisen tuskaa. Kukaan ei kuule jos ei nää. Tuskan näkeminen tuntuu tukassa eikä kaljupäällä huolia. Suohon laulettuna nukkuu ne joilla ei laulu lähde.
***
Rauhaton lienee yhä suossa, sen puossa on päästö loppunut ja korvissa soi luopujan sävel. Suuret systeemit antaa jättipotin. Köyhällä pelimerkit hukassa. Hukassa löytyy susi, eikä sano päivääkään.
***
Aasittomat kokevat hitaan kyytin kantapäissä. Ratsu haaveena. Aasi väsyy ja hirttäytyy koivunoksaan.. Voi Rähmänkäki oksa ei kestänyt ja loppu on lähellä. Tähellä on tilaa jos siipi kantaa.
***
Ilmojen halki käy lentäjä tie jos siivet kantaa.
Peräsin antaa suunnan ja vakauden. Vapaa on lentäjä jos ilmassa pysyy

Ei kommentteja: