Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2018

KOPRA---73.


- Joo, niin se taitaa. Ruha taitaa olla niitä asemalle jääviä? Ajattelin, siellä löytyy paremmin naisia.
- Hehee! Niinpä tuo taitaa olla. Mutta oikeinhan arvasin. Poliisin Mondeo on parkissa. Hitto kun kateeksi pistää. Olisi ne hyvät kyydit tuollaisessa laatupirssissä.
- Hyvä että on edes Saab, ei polkupyörällä tarvitse partioida. Mennäänkö kahville?
- Joo käydään! Saadaan tuoretta tietoa kollegoilta.

Kopra meni kuppilaan edellä. Hän loi tarkan silmäyksen ympäriinsä. Sitten huomasi kun kaksi poliisia oli nurkkapöydässä ruokailemassa. Toinen poliiseista oli nainen.
- Hyvää päivää! Minä olen Turhalasta, piirin nimismies Kopra. Ja tämä toinen on vanhempi konstaapeli Laakso.
Nuoret poliisit nousi ylös. Naispoliisi ojensi kätensä: - Minä olen nuorempi konstaapeli Paaso, Riitta Paaso, päivää!
- Minä olen puolestani vanhempi konstaapeli Petri Kajo.
- Voimmeko istuutua tähän pöytäänne. Juteltaisiin näistä viimeaikojen tapauksista. Luulen että ne antaa heijasteita näihin molempiin poliisipiireihin.
- Joo tehkää hyvin vaan, onhan siinä tilaa, Kajo sanoi.
- Laakso käypä hakemassa meille kahvit. Ota vaikka munkkipossut kahvileiväksi. Niinhän tuo makeaa tekee mieli.
- Pannaanko maitoa?
- Tietysti kermaa, kermakahvi tekee hyvää vatsalle. Joo, sano! Siinä oli grilli lähtenyt juurineen. Ei ollut paljon parantelemista. Joko se on selvinnyt kuka siinä on ollut asialla?
- Kyllä se on aivan usvan peitossa koko juttu. Jotain arvailuita voi heittää, mutta ne voi mennä täysin metsään. Saman päivän aamupäivällä sattui Cityssä pankkiryöstön yritys. Siinä oli useitakin silminnäkijöitä. Heidän kertoman mukaan kaksi poikaa kävi pankissa ja kolmas odotti autossa. Pojilta kuitenkin petti hermot. Ambulanssi oli hälytysajossa onneksi sopivasti. Ryöstö jäi kesken. Pojilla oli Pösö- merkkinen auto. He pakenivat tänne maaseudulle päin, Kajo kertoi.
- No, ne sankarit ovat sieltä meiltä päin. Se Pökötti on varastettu Pikkulan kirkonkylältä. Sen jälkeen ei sitten olekaan mitään havaintoja koko autosta.
- Eräs pikkupoika oli ollut hakemassa pizzoja grilliltä kun sinne oli tullut tumma auto. Poika vaan ei ole autoista kiinnostunut eikä tuntenut auton merkkiä. Siitä ei ole tietoa kulkiko murhaaja/ murhaajat siinä autossa?
jat.

Ei kommentteja: