Sivut

perjantai 23. kesäkuuta 2017

MARI -50.

Oli keksittävä jokin todella naiseen menevä jippo jolla saisi hänet suopeammin suhtautumaan täälläoloon.
Sakke muisteli aikoja jolloin nainen oli kuulunut hänen jokapäiväiseen leipäänsä.
....Mikäs se olikaan joka vaikutti positiivisesti naisen tunteisiin? Ehdottaisikko kaupunkireissua.....hölmö , miten sinne raajarikon voisi viedä. Ajatus oli hyljättävä!
Tie naisen sydämeen menee.....? höh ei ainakaan vatsan kautta. ....jo tää on vaikeeta..
Kokeilla kuitenkin täytyy. Jospa kevyt kasvispata olisi mieleen........?Turhaa tehdäkkään jotain läskisoossii ja kuoriperunoita....Ei kun toimeen. Innolla Sakke alkoi
pienennellä kasviksia pataan.
Mari teki sotasuunnitelmaa selvitäkseen pinteestä. Tänne en jumaliste jää. Pakolla mua ei pidetä kuin telkien takana. Nyt oli kuitenkin ovet lukitsematta ja ikkuna auki......IKKUNA AUKI????? Jees.
Mari hyppäsi niiltä istuviltaan ylös, mutta oli saman tien taas istuvillaan, jalkaan sattui niin saamaristi.. Hemmetti tuolla koivella ei polkkaa mennä ikinä, Mari sadatteli. Tästä talosta kuitenkin mennään......saatana! Särkylääkkeitä? Mari katseli ympärilleen!Haa, jumalat oli armollisia . Metallinen kaappi jossa ovessa punainen risti. .....Mari taituroi itsensä lääkekaapin eteen ja avasi sen, lukkoon unhoittuneella avaimella.......ne miehet.....tuli hänen mieleen.....jättää nyt kaikki myrkyt, kenen vaan ulottuville.
Kaapissa oli hyvä arsenaali , erilaisia purkkeja, oli sidetarpeita Ideal-side? Jep, se jalan ympäri ja..... lääkepulloja..Inventoinnin jälkeen Mari otti kotelon käteensä.
Burana 600. Tuo jo olis jotakin, kun ottaa tupla-annoksen. Eiköhän mene jalka turraksi? Vielä lasillinen vettä päälle ja sitten side lujalle koiven ympäri.......!
Kuin varas hiipi Mari ikkunaan. Jalassa ei juuri kipu tuntunut., se oli kuin puujalka olisi tökätty aidon tilalle.
Helposti hän soluttautui ikkunasta ulos ja katseli ympärilleen. Onneksi oli rintsikat ja pikkarit mustat, eivät ainakaan näkyisi päivänvalossa niinkuin valkoiset.Mari kyykistyi talon takana kasvavien marjapensaitten suojaan ja alkoi edetä talonpäädyn suuntaan vilkaisu etupihan puolelle...ei ketään. Mersu seisoi keskellä pihaa. traktorin keula näkyi konehuoneen nurkan takaa. Haa, moposkootteri aivan porraspielessä, isäntä varmaan käynyt aamusella lähikaupassa. Tuo olisi hänen pelastus!
Samanlainen jolla hän oli kaupungissa kesäisin töihin huristanut. Nyt vaan piti olla ovela.

Ei kommentteja: