Sivut

maanantai 24. heinäkuuta 2017

MARI -81.

Taksi pysähtyi keskelle Marin pihaa. Lily nousi autosta terhakkaana, maksoi taksan ja auto lähti samantien.Mari täytti Lilyn lasin ja Lily tarttui siihen heti ja parilla kulauksella tyhjensi lasin.
- Oo.minä rankka reissu. Se mies olla yksi sonni. Ensin hän kohtelias ja kelpo mies. Antaa minä jutella mielinmäärin. Hän hieno auto, ajaa kaupunki. Viedä minä syödä, hieno ravintola . Meillä olla hyvin hauska. Hän kertoa hauska juttu ja ja minä niin onnellinen....Minä toinen lasi, Lily pyytää Marilta.
Naiset oli silmät suurina kuunnelleet Lilyn puhetulvaa. Kovasti käsillään elehtien hän kertoo tapausta, väliin siemaisten tulista juomaa suuhunsa.
- Hän hieno herrasmies, tanssittaa ja pitää minä kuin kuningatar. Sitten hän sanoa. ....minä vapaa poikamies, minulla asunto kaupunki, hän haluta näyttää. Minä olla varma missä mennä. Minä kuitenkin suostua , ajatella, katsoa mikä mies? Me olla hiukan humala. Me kävellä asunto. Hieno auto jäädä se ravintola. Hän suutella minua monta kertaa ja sanoa kuinka rakastaa. Tulla kerrostalo - suuri house. Mennä hissi neljäs kerros.Mennä huone, ja herrajumala minä järkyttyä. Ollakuin pornoluola. Olla monet laitteet, mustaa nahkaa, käsirautaa. Silloin minä sanoa. En tahtoa tämmöistä.
Mies suuttua. Sanoa ettei hän ilmaseksi ketään kyytitä. Mutta minulla minun pikkuinen rosvonpelotin. Minä ruiskauttaa sillä aivan vähän ja paeta. Saada taksi tämän lento, ja tässä olen mutta sen sanon. Se mies täysi pervo.
Mirja ja Mari kuuntelivat Lilyn kertomusta sanattomina. Kumpikaan heistä ei silti olisi uskonut Jussista löytyvän kuvatunlaisia puolia. Lilyn eleet saivat uutta puhtia nopeasti hupenevasta lasillisesta, ääni kajahteli luonnottoman kirkkaana ja kauas kesäyön hiljaisuudessa.
- Ehdin nähdä niitä monenmoista pelottavaa siinä huoneessa, olla kuin painajaisuni. Onneksi sentään pako onnistui paremmin kuin unissa! huoahti Lily ja heittäytyi istumaan keltainen leninki lehahtaen.
Mari sai ensimmäisenä suunsa auki:
- Enpä olisi uskonut siitä miehestä!
- No, enpä minäkään, vaikka hieman esimakua jo hänestä sainkin tässä taannoin? myötäili Mirja
- Olipa onni, kun olet reipas toiminnan nainen, etkä jäänyt sinne pällistelemään!
- Niinpä! Tosinainen olet Lily! Sille! huudahti Mirja kilauttaen lasillaan ensin Lilyn ja sitten Marin lasia.

Ei kommentteja: