Sivut

perjantai 16. helmikuuta 2018

NYT ON...

ETSIKKOAEKA
--------------------------------
Eilen kävin OYS:ssa. Se valakotakkinen jäpa repi ja reohto äijää siihen malliin että meinas merisaeraos iskijä oetis! Sitte se mietti ja sano että Parkkisonni on valinnu asuintillaa mun pöntössa!. Hivuttamalla valtaa koko pönton, eikä maha mitttää. No seon tiijossa, että elämästa ei seleviä henkissä.
***
Vaen käötävällä etteenpäen ja luokaaamme katseemme avarampiin jutskiin, niinkun evuskunnan uusiin keinoihin.
Varmasti uuvet menetelmät tervehyttäesi rutkasti koko ejustuslaetoksen avvoemuutta ja kestävän kehityksen periaatetta.
***
Niin kun tuo korvakynttilähoeto. -----Jonka perse kestää kynttilän vetäsyt, kestää se merivettäki. En tiijä tarviiko kestää, vaen varulta vieras koeraa lyö. Voes tehota monneenki evustajjaaaan.
***
Eihän ikkää tiijä jos niillä laevaristiretkillä paatti keikahtaa nurin. Seon kurijaa jos hörsäsee peräreijästä suolavettä sisuksiin.
****
Selevä aokko on tietenki hyvä niin miehelle ku naeselle. Ähkäsemättä kuonat kompostiin - sano. Kaeken sen voe muuttaa rahaksi. Ilimeinen markkinarako oottaa?
***
Vae asijasta seitemänteen. Tupakkatouhuva ne moettii?
Kessuhomma voesi olla tietenki hyvinki kannatettavvaa. Vielä löytyy sankoen pilivein miehijä jokka raotaesen terveyvesä vuoksi haluvaa lyhennystä laskettuun elinaekaan.
***
Onnistuneesti hankittu syöpä lyhentää kummasti jo elinaekaa ja aenahan ruumis on kaoniimpi mitä nuorempana älyvää tyhyjää potkia.
***
Suatanna! mitä minä tyhymällä piälläni taijjuun niin siinä naesparvi kyynelehtii komijan vaenajan arkun äärellä. Näen se kulukee! Satavuotijas vaenaja saa tuskin mittää huomijota.
***
Myöhästähän seon kiukuta kun pikkarit on pysyneet jalassa.
Turhaa tuosta tuommosta mekkallaa nostaa. Helepossa asijassa. Etsikkoaika on käytettävä ajoissa. ----- Ohan se vähä niinnii!!!!!!

Ei kommentteja: