Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

JATKIS

KULTATUKKA -22.
-Nyt painut sinne tynnörin pohjalle ja olet aivan hiljaa, minä hoitelen asiat hyvään malliin .
Sirpa laittoi tynnörin kannen hyvin paikoilleen pistipä vielä kannen päälle suuren korin jossa oli puhtaaksipestyjä puuhaarikoita.
Sitten Sirpa kiiruhti oluttuvan puolelle. Touhuten ahkerasti, olut astiotten kanssa, hän jännittyneenä odotti mitä tuleman piti?
Sotilas astui pirullinen ilme kasvoillaan Sirpan eteen. Katsoi häntä ivallisen näköinen ilme kasvoillaan, suoraan silmiin. Sirpa vastasi katseeseen silmän rävähtämättä. Sanoen viimein:
-Mitäs saisi herra sotilaalle olla, siinä on vielä oluet juomatta pitäisikkö kaataa uudet?
-Lunttu pidä juomasi. Nyt on eri asiosta kysymys? Sinä tiedät missä se mies on, tai olet ainakin nähnyt hänet? Perkele jos totuus ei tule huuliltasi. saat kokea miten raaka suomalainen sotilas rakastaa tae perkele, suomalainen sotilas ei ketään rakasta , vaan nussii niin perkeleesti, haluatko kokea sen, pikku huora, sotilas sanoo, himon paistaessa julkeana hänen katseestaan.
Sirpasta tuntui että hän seisoi alasti tuon raakimuksen edessä. Kuumeisesti hän mietti miten tilanteen selvittäisi.Sen hän päätti että rakkaansa olinpaikkaa hän ei ilmaise vaikka joutuisi kidutetuksi.

-Noo, jokos alkaa muistua mieleen. Missä se peijoonan retku on, et kai ole häntä johonkin piiloittanut? Saatana jos hänet löydän , tehdään loppuun se mikä jäi viimekerralla kesken. Mies uhkaili, vilkuillen samalla oluttuvan hämäriin nurkkiin.
Rakennuksen toiseenkerrokseen johtavia portaita hän silmäili epäluuloisen näköisenä.JAT.

Ei kommentteja: