Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2018

NO,

KAE SEON NIIN...
...jos ei vaen satu levon saerauven tae vitutuksen takija olemaan toesin. Toki muitakin syitä on saatavana - tarpeen mukkaan-
***
Tässä seison, mutta toeset ei. Porukat on häepyneet Huitsun Nevataan, tae joka vielä pahempi, kuin piru Saharaan. Mitä piru Saharassa tekkee? Tietenki niitä pirunvinkeitään. Sillä vekkulilla on aena ketunhäntä kaenalossa ja pirunsarvet otassa, ihimekkö tuo jos tekkee mieli tehä kaekenlaesta häijjyä.
***
Van ohan se Musti muunaki kun talonvahti. Mustin voi tavoittaa erinäisissä tapahtumissa. Sehän on koeranvirka pyörijä aena vika paekassa ja paskuva koeranpaskaa, että kaekkipaekat kuohuu tätä luomulannosta.
***
Luomuviljelijät saesikki ilimasta luomulantaa kun putsaesivat maesemija. No, tuo oli asijatonta, mutta eipä meillä oo asijasta tietua, joten on vappaos ilimasta ittijään faktatievolla - jos silläkää. Täh?
**
Terroristit hilluu tuolla rapakontakana satasta. Katotaanhan niin joku reikäpää saa taas meilläki nuppiisa - tae ääni käskee - että nyt on aeka alakaa väsätä pommeja. tae muuta ylleisöviihettä jolla on surkijat seoraokset.
***
Kamalaahan se on varmasti jos semmoseen saranaan joutuu, että pommimies on maesemissa. Kohta on ilima sakijana kuulalaakerijja ja naoloja. Pelastuu kellä on tuurija. Tuuriton saaki jatkossa keskittyä hiekansyöntiin.

Ei kommentteja: