Sivut

perjantai 11. elokuuta 2017

MARI-99.

Mari hieman hätääntyi Paavon puheista ja äänensävystä. Hän alkoi kiireesti kehitellä mielessään sopivaa peräytymiskeinoa, tällä kertaa diplomatian keinoin. Hänestä tuntui, että siinä mielentilassa oleva ihminen saattoi käyttäytyä arvaamattomasti.
Mari mietti, että jos hän tyynesti kertoisi, ettei olisi miehen tunteiden arvoinen, Paavo ei ehkä suuttuisi, vaan jättäisi hänet rauhaan muista syistä. Mies tuntui ilman muuta olettavan hänen olevan naisista tavoiteltavin ja ihanteellisin.
Niinpä posket punehtuen Mari kertoi, ettei ansainnut itselleen Paavon kaltaista suuruutta, kun itse oli sattunut hairahtumaan kaidalta polulta viimeksi edellisenä yönä.
Paavon reaktio oli pelottavan voimakas:
- Sinä! Sinä kavala nainen! Oikea letukka! Käärme eevojen keskuudessa!
- No, mutta Paavo, et saa aivan niin tyly olla… koetti Mari hillitä.
- Minä luotin, että sinä täällä siveästi elelet etkä joka jätkän alla makaa!!! pauhasi Paavo.
- E-enhän minä nyt aivan joka …
- Että voi ihminen erehtyä!!! Voi minua täällä synnin pesässä!
- Ole nyt toki reilu… ja armahda. Et saa tulla minun kotiini panettelemaan minua.
Mari alkoi närkästyä Paavon kovaäänisestä, tuomitsevasta vuodatuksesta.
- Et osoita mitään katumuksen merkkejä! jatkoi Paavo.
------
Lily penkoi matkalaukkujaan ja sirotteli erilaisia kesäasusteita pitkin tuolinkarmeja, sohvaa, vuodetta ja lattiaakin. Valinnan vaikeus oli suuri, koska vaihtoehtoja oli niin paljon. Niinpä hän jätti vaatekappaleet niille sijoilleen ja marssi suihkuun. Pian hän rallatteli suihkun alla vanhaa kantrisävelmää vaahdottaen itseään persikantuoksuisella suihkugeelillä.
Suihkun jälkeen hän heittäytyi alastomana vuoteelle ja taputteli kasvoilleen viilentävää kasvonaamiota. Ennen nukahtamistaan hän kiskoi suojakseen päiväpeittoa.
Pena ja Kari touhusivat lähimarketissaan grillaustuotteiden kimpussa. Pena hoiti ostokset noin suurin piirtein Karin katsellessa päältä ja tehdessä välihuomautuksia.
- Melkomoisia pakkauksia ne naiset… tuumaili Pena ajatuksissaan.
- Pidä sinä vain se amerikanserkku tyytyväisenä, inin saadaan hyvät tilit sen rakennukselta, muistutti Kari.

Ei kommentteja: